Mijn favorieten

Aankoopmakelaar nodig?


Wat doet een aankoopmakelaar?

Onze makelaar gaat u op basis van goede marktkennis en toegang tot relevantie informatievoorzieningen veel geld besparen bij de aankoop van uw nieuwe woning. Wij nemen alle werkzaamheden uit handen, die gepaard gaan met de aankoop van uw nieuwe huis. Wij garanderen u een scherp bemiddelingstarief en uitstekende service.


Voordelen aankoopmakelaar

  • Tijdsbesparing: Op basis van uw profiel worden woningen gevonden welke wij dagelijks aan u doorsturen
  • No cure, no pay: u bent ons niets verschuldigd zolang succes uitblijft. U betaalt geen inschrijvingskosten.
  • Geen risico: een aankoopopdracht aan ons pakt nooit slecht uit. U betaalt pas bij succes en u kunt de opdracht beëindigen wanneer u maar wilt zonder een cent te betalen en zonder moeilijk gedoe.
  • U speelt op zeker: u betaalt nooit teveel en koopt geen kat in de zak, die u mogelijk wel koopt wanneer u 'doe-het-zelft'. 'Doe het zelven' om kosten te besparen is verkeerde zuinigheid.

Aankoopmakelaar in Amsterdam, Almere en Purmerend

De aankoop van een woning is een belangrijke investering die cruciaal kan zijn voor uw financiële succes. Niet alleen het woningtype, de woninggrootte, de locatie/ligging, woonomgeving, het onderhoudsniveau en de staat van afwerking zijn van belang. Ook de sfeer om van een huis uw 'thuis' te maken speelt een grote rol. Daarnaast spelen emoties een belangrijke rol. Soms zelfs zodanig dat een koper de zakelijke aspecten uit het oog kan verliezen. Dan is het wel zo plezierig een eigen persoonlijk adviseur te hebben

Wij adviseren u graag op bouwkundig, financieel en juridisch vlak. Met oog voor detail letten wij onder andere op bestemmingsplannen, bouwvoorschriften, VvE-reglementen en andere juridische en financiële aspecten. Als u een keuze heeft gemaakt voor een woning onderhandelen wij op professionele wijze  met (de makelaar van de) verkoper met als doel de scherpste aankoopprijs tegen de beste voorwaarden te realiseren

Heeft u geen behoefte aan een complete zoekopdracht, omdat u bijvoorbeeld zelf al een woning heeft gevonden? Maar u wilt wel begeleiding bij de onderhandeling en afhandeling in het verdere traject, daar helpen wij u ook graag bij. 

Bel of mail dus gerust op 020-3314303 of maak een afspraak via info@sasmakelaars.nl.
 
Tot snel
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring