Mijn favorieten

Over SAS makelaars

SAS makelaars is als makelaar actief in de dienstverlening bij verkoop, aankoop, huur en verhuur van woningen
 
Wij richten ons op regio Groot Amsterdam, met name op Amsterdam, Purmerend en Almere. Wij wonen waar we werken en daardoor kennen we de omgeving en de potentiële kopers. 

SAS makelaars biedt een full-service dienstverlening aan tegen een scherpe en transparante courtage. Omdat wij ook een achtergrond hebben in financieel advies, hypotheekadvies en warme contacten onderhouden met bouwkundigen en aannemers, kunnen wij u van A tot Z begeleiden

Bent u geïnteresseerd, aarzel dan niet en pak de telefoon óf stuur ons een mailtje 

Tot snel


Geregistreerd makelaar
Makelaars die met goed gevolg op hun kennis en vakbekwaamheid zijn getoetst kunnen zich in officiële registers laten inschrijven. Als kwaliteitswaarborg voor consumenten zijn gediplomeerde makelaars online op te zoeken. Geregistreerde makelaars zijn verplicht om jaarlijks hun vakkennis up-to-date te houden via hercertificeringen. In het ARMT / KRMT register van SVMNIVO  kunt u gediplomeerde makelaars opzoeken.

Stef van SAS makelaars heeft de studie makelaardijleer en vakbekwaamheid afgerond volgens NVM criteria en staat ingeschreven in het register onder nummer 34244898. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring