Mijn favorieten

Waardebepaling huis makelaarWaardebepaling huis

Wilt u uw woning verkopen, vraag ons dan om een waardebepaling. Als gecertificeerd makelaar stellen wij graag voor u vast wat de waarde van uw woning is. Wij hebben toegang tot de meest recente informatie over de huizenmarkt in uw buurt en kijken met oog voor detail naar de meerwaarde van uw woning.
 

Waarde huis berekenen of schatten

Om de waarde van uw woning vast te stellen kunt u uw woning laten taxeren. Dit is de meest nauwkeurige manier om de waarde vast te stellen, maar hieraan zijn kosten verbonden. Met onze waarde bepaling kunt u vrijblijvend én kosteloos een indicatie ontvangen van de waarde van uw huis. Indien gewenst komen wij vervolgens bij u langs om de woning grondig te inspecteren en de waarde nauwkeuriger vast te stellen.
 

Zo wordt de waarde van uw huis bepaald

Op onze website kunt u snel en op elk gewenst moment een schatting van de waarde van uw huis opvragen. Dit is prettig bijvoorbeeld als u plannen tot verkoop in een startfase zijn of als u nog in de oriënterende fase zit. Om te beginnen wordt er gevraagd naar de adresgegevens van uw woning. Vervolgens genereert het systeem foto's van vergelijkbare huizen in uw wijk met adresgegevens én kenmerken van deze huizen. Zodra u de vergelijkbare wonigen heeft doorlopen ontvangt u direct een indicatie van de actuele woningwaarde. 
Snel een woningwaarde indicatie ontvangen? Klik dan rechtsonder op 'Wat is mijn huis waard?'

 

 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring